De jobcoach helpt jou

Begeleiding op de werkplek

Heb je een baan? Loop je toch ergens tegenaan op je werk waar je extra hulp bij kunt gebruiken? Onze jobcoaches kunnen je begeleiden op de werkplek. De jobcoach helpt jou en je werkgever om zo goed mogelijk te kunnen werken.

Neem contact op

Alles is gericht op jou

Het is niet alleen belangrijk hoe je de taken uitvoert, maar ook of je je prettig voelt binnen het team en goed kan overleggen met je leidinggevende. Daarnaast bespreekt de jobcoach of er andere omstandigheden zijn die van invloed zijn op jouw werk zoals bijvoorbeeld je privésituatie, therapieën, schulden en dergelijke. Om dat te kunnen doen heeft de jobcoach regelmatig contact met jou en je werkgever. Wij bespreken voorkomende problemen en adviseren hoe daar het beste mee om te gaan. Ook helpt de jobcoach bij het inhoudelijk functioneren. Als het nodig is, werkt de jobcoach daarvoor met jou samen. De jobcoach kan helpen het werk eenvoudiger uit te leggen, of schema’s te maken, waardoor de opdracht beter te begrijpen is.

Een gedegen opleiding en ervaring

Onze jobcoaches hebben een gedegen opleiding en ervaring. Door met enige regelmatig contact te hebben met jou, je netwerk en je collega’s kan de jobcoach tijdig alle partijen adviseren over hoe om te gaan met aanstaande veranderingen.

Kosten?

Jobcoaching wordt gefinancierd vanuit het UWV of de gemeente, dat is afhankelijk van uw situatie. De jobcoach verzorgt hiervoor de administratie. Bent u geïnteresseerd? Neem contact met ons op voor extra informatie.

Onze diensten

Op zoek naar werk? InVia biedt verschillende mogelijkheden. Zowel bij InVia, als bij een externe partner. Bekijk hieronder al onze diensten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

 

Begeleiding bij scholing

 

Werkfit maken

 

Tweede Spoor

 

Jobcoaching

 

Arbeidsmatige dagbesteding

Nieuwsberichten

Kom meer te weten over wat we bij InVia allemaal doen. Lees onze nieuwsberichten.