Ritme en zinvol

Bedrijfsmatige dagbesteding

Bij arbeidsmatige dagbesteding werk je met begeleiding in een groep. Arbeidsmatige dagbesteding is geschikt voor jou als:

  • Als je (nog) niet in een gewone baan kunt werken.
  • Als je veel begeleiding nodig hebt tijdens het werk.
Neem contact op

Binnen een bedrijfsmatige setting

Het hebben van werk of een zinvolle dagbesteding is een belangrijk onderdeel in iemands leven. Wij bieden dagbestedingsplekken binnen een bedrijfsmatige setting. Dit zorgt voor een dagritme en geeft betekenis aan het dagelijkse leven. Het samenwerken met anderen binnen het Leerwerkbedrijf met een laagdrempelige werksfeer, uitgedaagd worden, in verbinding staan met anderen. Wij bespreken samen met jou waar je interesses en vaardigheden liggen. Daarna bekijken we in welke taken je werkritme op kunt doen en wat je graag wilt leren.

Veel mogelijkheden

Er zijn veel mogelijkheden binnen inVia. Wat vind je bijvoorbeeld van bouw & techniek, groenvoorziening, facilitair & onderhoud, inpakwerkzaamheden of wassen & strijken? Als het voor jou mogelijk is kun je bij ons doorgroeien naar een (aangepaste) baan.

Onze diensten

Op zoek naar werk? InVia biedt verschillende mogelijkheden. Zowel bij InVia, als bij een externe partner. Bekijk hieronder al onze diensten. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

 

Begeleiding bij scholing

 

Werkfit maken

 

Tweede Spoor

 

Jobcoaching

 

Arbeidsmatige dagbesteding

Nieuwsberichten

Kom meer te weten over wat we bij InVia allemaal doen. Lees onze nieuwsberichten.