Wilt u ook onze opdrachtgever worden? 

Vraag vrijblijvend meer informatie of een gesprek aan.

Onder het kopje contact vindt u onze gegevens. 

Meldt u zich hier aan als werkgever en vindt de geschikte Wajonger voor uw vacature.

In onze productiehal worden zowel eigen werkzaamheden verricht als productiewerk voor derden. Zo kunnen onze werknemers zich breed oriënteren. Er wordt altijd onder toezicht van deskundige leiding gewerkt, daar waar nodig wordt deze begeleiding gegeven door een jobcoach.

In onze eigen timmerwerkplaats maken we onder meer prachtige steigerhouten meubelen, zie onder "producten".

Als u een mooi project heeft voor Wajongers of u heeft een geschikte arbeidsplek beschikbaar in uw bedrijf, laat het ons weten, mail of bel voor een afspraak. Wij kunnen u meer vertellen over onze mogelijkheden en de voordelen voor u als werkgever!

InVia kan bedrijven van advies voorzien met betrekking tot het zoeken van een geschikte werknemer, ook voor de startende ondernemer. Vraag vrijblijvend advies aan via ons contactformulier of bel 0546 745484!

Ook u als re-integratiebureau kunt bij ons terecht. Zoekt u voor een wajonger een leer-werktraject of baan? Meldt het ons, wij gaan dan actief op zoek naar een passende functie voor deze kandidaat.  Naast re-integratiebureaus kunnen verwijzers bijvoorbeeld patiëntenorganisaties, UWV, gemeenten en zorginstellingen ook Wajongeren aanmelden bij ons.

Maak vrijblijvend een afspraak met ons via het contactformulier of bel 0546 745484!