Onze diensten

InVia is gestart in 2012. Onze roots liggen in de bouw. Door de groei van ons bedrijf en de diversiteit van medewerkers verleggen we onze horizon steeds verder. Hierdoor zijn we in steeds meer sectoren actief. We zijn continu op zoek naar partners die met ons mee willen denken en grensverleggend bezig willen zijn.

Bedrijven hebben verschillende argumenten om samen te werken met Invia. De gemeenschappelijke deler is “bewust duurzaam ondernemen”. Dit kan zowel vanuit een maatschappelijke betrokkenheid, maar ook vanuit een economische beredenering. Deze gaan goed samen. We gaan graag met u in gesprek om voor iedereen nieuwe kansen te creëren.

 

Onze opdrachtgevers maken op de volgende wijze gebruik van onze diensten:

Kortdurende werkzaamheden waarbij een paar extra handen nodig zijn. U kunt ons inhuren per dag(deel) voor diverse werkzaamheden.

 

Een medewerker, die past binnen uw bedrijf, wordt voor langere tijd gedetacheerd vanuit InVia.

InVia neemt, zowel tijdelijke als langdurige, werkzaamheden van uw bedrijf aan, welke we in onze eigen leer-werkhal met eigen medewerkers uitvoeren.

Op onze eigen werklocaties voeren de medewerkers van InVia werkzaamheden voor u uit. Dit kan een bewerkingsstap zijn uit uw productieproces maar het kan ook een voorraad zijn die we voor u beheren. De onderstaande werkzaamheden worden nu door inVia uitgevoerd:

  • montagewerkzaamheden;
  • productiewerk;
  • voorraadbeheer en verzendklaar maken van uw producten;
  • reparatiewerk n.a.v. kwaliteitsklachten;
  • inpakwerk;
  • sorteerwerk;
  • etc..

Onze medewerkers kunnen via detachering of op werkzaamheden in onder aanneming worden ingezet. 

Om als werkgever mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan te nemen biedt de overheid een aantal subsidiemogelijkheden. Hierdoor is het zelfs aantrekkelijk om iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt aan te nemen in uw bedrijf. Tevens kunt u laten zien dat u invulling geeft aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Onze jobcoaches kunnen u hierover uitleg en advies geven. Iemand aannemen met een afstand tot de arbeidsmarkt zal uw bedrijf voordeel opleveren en uw bedrijf voorzien van een goed imago.